lat. focus = ognjište; panis focacius = kruh s ognjišta
 |
fotografija: Jelena Katavic Photography |
 |
fotografija: Jelena Katavic Photography |
 |
Dignuto tijesto, sat vremena nakon miješenja. |
 |
Dignuto tijesto prebačeno u lim i izbockano prstima, nakon što smo ga dlanovima spljoštili i istisnuli zrak od dizanja. Sada ga treba pustiti još pola sata - 45 minuta da se diže. |
 |
Prije pečenja u tijesto sam utisnula masline, posula ga sjeckanim ružmarinom i krupnom solju te pokapala maslinovim uljem. |
 |
Pečena focaccia. |
 |
fotografija: Jelena Katavic Photography |
 |
fotografija: Jelena Katavic Photography |
 |
fotografija: Jelena Katavic Photography |
 |
fotografija: Jelena Katavic Photography |
 |
fotografija: Jelena Katavic Photography |
 |
fotografija: Jelena Katavic Photography |
 |
fotografija: Jelena Katavic Photography |
RECEPT:
Gordon Ramsay Food Tube
www.foodwishes.com
SURADNJA:
Jelena Katavic PhotographyOznake: focaccia, kruh, masline, piknik, ružmarin, sušene rajčice, tijesto za kruh